Acoperisul
Metigla

Metigla este sistemul complet de acoperis oferit de Coilprofil, pentru proiecte rezidentiale moderne, durabile si estetice. Gama de produse Metigla include tigla metalica, in cele doua variante de profil, Clas si Star, precum si doua variante de tabla prefaltuita, Click si Faltz.
 
Respectand specificul fiecarui proiect, acoperisul Metigla este realizat din materiale de cea mai inalta calitate, cu o estetica deosebita si un montaj facil, pentru ca tu sa te bucuri de acoperisul mult dorit toata viata.

Avantaje Metigla

Rezistenta in timp

Durata de viata de peste 50 de ani in conditii normale de mediu, datorata materiei prime utilizate si protectiei superioare de zinc, de minim 275 g/m², ce asigura rezistenta in timp a sistemului.

Imbinare perfecta

Profilele de tigla metalica si tabla prefaltuita Metigla sunt proiectate astfel incat sa se imbine perfect, pentru a asigura etanseitatea acoperisului si drenajul apei catre sistemul pluvial.

Solutii pentru orice stil

Metigla ofera sisteme de acoperis ce se adapteaza perfect oricarui stil arhitectural, fie ca este traditional sau modern si scoate in evidenta calitatile estetice ale imobilului, completand imaginea caminului tau.

Riscuri minime

Coilprofil asigura o garantie de 10 ani produselor Metigla (tigla metalica, tabla prefaltuita si piese de finisaj). Garantia acopera riscurile perforarii prin coroziune, in situatia defectelor de materie prima.

Coilprofil pus in opera

Vizualul stimuleaza inspiratia si creativitatea.
Descopera lucrari executate de Coilprofil.

Profilul de tigla Clas este caracterizat de linii elegante, armonioase, care se adapteaza perfect unei multitudini de stiluri arhitecturale. Panta minima la care poate fi utilizat acest tip de profil este de 8°.

Cu un design actual, Star aduce un plus de rezistenta acoperisului, dublat de un aspect simetric al profilului si un montaj usor. Din punct de vedere estetic, Star se aseamana cel mai mult cu tigla ceramica.

Estetic si usor de montat, acoperisul din tabla prefaltuita Click confera cladirilor un aspect deosebit, modern, care se adapteaza perfect atat stilului arhitectural de tip contemporan, cat si cladirilor de patrimoniu.

Acoperisul din tabla prefaltuita Faltz se numara printre cele mai sigure sisteme de invelitoare existente, chiar si in cazul pantelor foarte mici ale acoperisului, beneficiind de o etanseitate superioara sistemelor clasice.